Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@07:50:13 GMT

پزشک اتریشی برای درمان جانبازان به ایران سفر می‌ کند

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۵۱۱۴۹

پزشک اتریشی برای درمان جانبازان به ایران سفر می‌ کند

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از بنیاد شهید، ایرج عربی افزود: دعوت از پزشکان متخصص و به نام بین ‌المللی برای حضور در کشور از برنامه ‌های جاری معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید است که بر اساس سیاست‌ ها و استراتژی هدف‌گذاری شده بنیاد در درمان ایثارگران پیگیری و اجرا می‌ شود.
وی اظهار داشت: در همین راستا ویزیت و درمان خانواده معظم شهدا و جانبازان توسط پروفسور بیک مهاجری فوق تخصص لگن و فمور از کشور اتریش جهت ویزیت و درمان جانبازان و ایثارگران در نیمه دوم تیر ماه 1396 به کشور می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید کرد: جانبازان و خانواده شهدا و ایثارگران که نیاز به معاینه و درمان در حوزه های تخصصی یاد شده دارند، جهت تشکیل پرونده هر چه سریعتر به بنیاد مناطق مراجعه و یا با شماره تلفن 02188965350 کلینیک استئومیلیت تماس حاصل کنند.
به گزارش ایرنا، درهمین راستا پرفسور «والتر اشتومر» فوق تخصص جراحی مغز و اعصاب از کشور آلمان برای ویزیت و درمان خانواده معظم شهدا و جانبازان معزز نیز در نیمه اول تیرماه به ایران سفر می‌کند.
همچنین پروفسور حسن مهدیان فوق تخصص جراحی ستون فقرات از انگلستان در فروردین ماه امسال برای ویزیت و اقدامات درمانی جانبازان و خانواده شهدا به ایران سفر ‌کرد.
به گزارش ایرنا،‌ سال گذشته نیز اقداماتی برای جانبازان با استفاده از پزشکان در خارج از کشور صورت گرفت که در فروردین ماه تعدادی از این پزشکان به ایران آمدند که در این باره جراح مغز و اعصاب پرفسور والتر اشتومر آلمانی، 6 عمل جراحی و 24ویزیت تخصصی، پرفسورصدیق، هفت عمل جراحی در زمینه تعویض فک و 19 ویزیت تخصصی، پرفسور سمیعی از آلمان، 23 ویزیت، یک تیم سه نفره فوق تخصص تشنج از کشور آلمان با ویزیت 41 جانباز با تشنج های مقاوم به درمان و چهار عمل جراحی انجام دادند.
همچنین در اردیبهشت ماه پارسال پرفسور یورگنس آلمانی، 27 ویزیت فوق تخصصی و چندین جراحی شانه و آرنج را انجام داده است.
در خردادماه 95 نیز پرفسور محسن مهاجر، پزشک فوق تخصص درد، سه عمل جراحی و سه بلوک عصب (برای کسانی که در ستون فقرات درد دارند و نمی خواهند عمل جراحی انجام دهند) را برای جانبازان استفاده کرد.
پرفسورمهدیان فوق تخصص ستون فقرات از انگلستان، 10عمل جراحی و 45 بلوک عصبی، در تیرماه پرفسور مهاجر، فوق تخصص ستون فقرات 45 نفر را تحت ویزیت اولیه قرار و 20 عمل جراحی انجام داد و پرفسور سانجای کولکارنی ، مرداد امسال ، 28 ویزیت تخصصی و 10 عمل اورولوژیست را به ثبت رساند.
شهریور 95، والتر اشتومر فوق تخصص مغز و اعصاب، 25 ویزیت و پنج عمل جراحی، مهرماه ، پرفسور مهدیان 68 ویزیت تخصصی و 10عمل و 34 بلوک عصبی، در آبان ماه سال گذشته نیز پزشک فوق تخصص لگن، 33 ویزیت و هفت جراحی، پرفسور والتر جان هادر و پائولو فدریکو فوق تخصص های مغز و اعصاب از کشور کانادا، 49 ویزیت تخصصی و 9 عمل جراحی انجام دادند.
در آذرماه گروه دو نفره پروتز پای 12 جانباز را پروتز کردند.
همچنین پرفسور مهدیان 103 ویزیت تخصصی و 15 عمل جراحی سنگین و 25 بلوک عصبی انجام داد.
براساس آماربنیادشهید، آمار جانبازان زیر 25 درصد 331 هزار و 555 تن، جانبازان 25 درصد و بالاتر 233 هزار و 267 تن، جانبازان 50 تا 69 درصد 25 هزار و 481 و جانبازان بالای 70 درصد حدود 9 هزار و 688 است؛ ضمن اینکه حدود هفت هزار جانباز اعصاب و روان شدید در کشور بسر می برند.
اجتمام** 7268**1569
تنظیم کننده: مهناز بیرانوند **انتشار: علی حبیبی
آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۵۱۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید صاحب حسینی‌نژاد با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتور‌های خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند، اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کار‌های زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود.

دیگر خبرها

  • ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • پزشکی به شرط کسب درآمد!
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟